В Українському місті чоловік із ножем напав на працівників ТЦК

0
В Українському місті чоловік із ножем напав на працівників ТЦК
У Києві чоловік напав на працівників Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це ТЦК повідомив у Facebook.

Як зазначається, подія сталася приблизно опівдні, під час роботи мобільної групи з оповіщення на вулиці Шалом Алейхама. Патруль розмовляв із військовозобовʼязаним. У цей час чоловік 1972 року народження підійшов зі спини та вдарив старшого сержанта по голові. Далі дістав із сумки ніж та хотів поранити ним іншого старшого солдата.

«Чоловік погрожував та нападав. Тримаючи нападника на безпечній дистанції, військовослужбовці на вулицю Братиславську викликали поліцію. Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції Головного управління поліції у м. Києві задокументувала злочин та вилучила речові докази. Наразі нападник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, за фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України – носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Крім цього, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні