В Україні пропонують створити свій ВКонтакті

2
17
В Україні пропонують створити свій ВКонтакті
На сайті електронних петицій до Президента України з’явились пропозиції створити український аналог заборонених соціальних мереж, передає УНН.

Наразі на сайті зареєстровано три петиції із пропозицією створити аналог російської соціальної мережі “ВКонтакте”. За них проголосувала 682 особи з необхідних 25 тисяч.

“Створити нову потужну Українську соціальну мережу, яка стала б головним конкурентом російській мережу “Вконтакте”, — йдеться у тексті петиції.

Як передавав УНН, петиції із проханням скасувати заборону російських ресурсів зібрали майже 52 тисячі голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто буде нею користуватись і чи буде вона такою надійною і конкурентноздатною? Тут-же питання не в тому, щоб зробити альтернативу, а щоб воно дійсно було класним! При всіх за і проти VK скільки років існує і набирав оберти? Так що тут не все так просто ну і гроші, хто стільки вкладе, а безоплатно ніхто такою розробкою займатись не буде! :)
Відповісти
Всі ті, хто після блокування нили, що спочатку треба створити щось своє, а потім блокувати російське можуть заспокоїтися. Скоро буде і своя соцмережа. А поки що всі в фейсбук. Доречі, там вже й музика появилася через Spotify.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні