На фронті загинули 5 військових з Волині

0
На фронті загинули 5 військових з Волині
На фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, загинули троє захисників з Луцька.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Домарецький Дмитро Павлович, 26.05.1996 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 2 окремого стрілецького батальйону.

Солдат Домарецький Дмитро Павлович, загинув 23.05.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Лучанин Козар Сергій Ярославович, 25.06.1986 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду радіотелефоніста 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Солдат Козар Сергій Ярославович, загинув 22.01.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Мешканець с.Зміїнець Луцької міської територіальної громади Устимчук Максим Васильович, 08.10.1998 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду гранатометника 1 відділення 2 взводу спеціального призначення 2 роти спеціального призначення (на бронетранспортерах) 3 батальйону спеціального призначення.

Солдат Устимчук Максим Васильович загинув 07.03.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На війні загинув Герой з Волині Микола Карпук. 19 квітня Герою виповнилося б лише 47.

Про це повідомили у Заболоттівській громаді.

Відомо, що житель села Гута, солдат 3 прикордонного загону Микола Миколайович Карпук ,19.04.1977 року народження, загинув внаслідок артилерійського обстрілу, отримавши поранення несумісні із життям, на східному напрямку.

«Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Миколі Карпуку, який став справжнім героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. Він став прикладом вірності і самопожертви, символом справжнього українського патріотизму.

Свої щирі співчуття висловлюємо родині, близьким і рідним Миколи. Це непоправне горе важко пережити, і ми спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Нехай він знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а пам'ять про нього залишиться живою серед нас», - висловлюють співчуття у громаді.

Орієнтовний час прибуття траурного кортежу з тілом Героя у середу, 10 квітня, об 11:00-12:00 год.



Війна забрала життя ще одного захисника з Волині Миколи Сливки.

Про це повідомили у Старовижівській селищній раді.

У війні з російською навалою загинув житель селища Стара Вижівка – Микола Миколайович Сливка.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Миколи знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!» - висловлюють співчуття рідним у дописі.

Про дату та час зустрічі Героя буде повідомлено додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні