Гороскоп на 9 квітня: день, коли потрібно переходити до дій

0
Гороскоп на 9 квітня: день, коли потрібно переходити до дій
День, коли від складання планів і роздумів про те, як досягти поставленої мети, потрібно переходити до дій.

Про це пише ТСН.

Правда, поспішати не варто – сили, необхідні для реалізації важливих завдань, прийдуть лише в другій половині дня, тому "розбіг" має бути плавним і поступовим. Займатися благодійністю необхідно завжди, але сьогодні вона набуває особливого значення: допомога, надана тим, хто її потребує, дуже швидко повернеться до того, від кого виходить, у багатократно збільшеному розмірі.

Овен
Таблетки не вирішать проблему нездужання, яке ви можете відчути сьогодні: найімовірніше, вся річ у перевтомі, тому потрібно дотримуватися режиму праці й відпочинку, не забуваючи відновлювати сили.

Телець
Налаштувавши себе на досягнення важливої мети, пам'ятайте, що поспіх не приведе вас до бажаного результату – радше навпаки: через помилки, які ви зробите похапцем, віддалить вас від нього.

Близнята
Сни цієї ночі несуть дуже важливу інформацію, яку не варто ігнорувати: навіть якщо їхній "сюжет" здасться вам незрозумілим чи заплутаним, витратьте час на розшифрування – не пошкодуєте.

Рак
Будь-яку важливу розмову – особливо з коханою людиною – варто перенести на другу половину дня: в цей час вам вдасться вирішити всі непорозуміння, що виникли у стосунках з нею, і не посваритися.

Лев
Не дозволяйте емоціям зіпсувати ваші стосунки з людиною, від якої залежить ваш матеріальний добробут: найімовірніше, йдеться про керівництво – з ним краще жити у мирі та злагоді.

Діва
Від переговорів з діловими партнерами сьогодні краще відмовитися: досягти домовленості однаково не вдасться, а ось зіпсувати взаємини – до того ж всерйоз і надовго – можна буде цілком.

Терези
Якими б міркуваннями ви не керувалися, не варто втручатися в чуже особисте життя, даючи безцеремонні поради та настійні рекомендації: ризикуєте отримати у відповідь різку відсіч.

Скорпіон
Від активних дій сьогодні краще відмовитися – вони не принесуть очікуваного результату, та й спілкування з людьми навколо бажано скоротити до мінімуму: найкраще провести день на самоті якнайдалі від усіх.

Стрілець
Бажано зосередитися на якійсь одній – найважливішій – справі, а решту відкласти на потім: хапатися одразу за все не варто – не впораєтеся, якщо ви, звісно, не сам Юлій Цезар.

Козоріг
Представникам вашого знака сьогодні краще не жартувати: почуття гумору може вас зрадити, і як результат, ви, того не бажаючи, образите людину, яка ні в чому перед вами не завинила.

Водолій
Енергії у вас сьогодні буде багато, та це не означає, що витрачати її можна бездумно й безладно: так вона може дуже швидко вичерпатися, і вже завтра, почавши діяти, ви зрозумієте, що вам її не вистачає.

Риби
Не давайте нікому – ні поганій погоді, ні неадекватним людям – зіпсувати вам настрій: професійний успіх сьогодні безпосередньо залежатиме від стану духу, тому він має бути піднесеним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні