У Німеччині затримали 26-річного українця: що сталось

0
У Німеччині затримали 26-річного українця: що сталось
В Німеччині українець намагався втекти від поліції на автомобілі Audi A6. Попередньо з’ясувалося, що чоловік міг бути в стані наркотичного сп’яніння.

Про це пише BILD, пише ТСН.

Як стало відомо, в німецькому місті Грайц правоохоронці зупинили водія автомобіля Audi A6. Проте під час спілкування, чоловік натиснув на газ та спробував втекти. У місті він розігнався до швидкості у 100 кілометрів на годину.

“Під час затримання з'ясувалося, що за кермом 26-річний громадянин України. Раніше його вже неодноразово зупиняли за їзду без прав. На цей раз первинний тест показав, що він вживав наркотики. Поліція відпустила його, наказавши більше не сідати за кермо і здати аналіз крові на наркотики. Але вже наступного дня він знову сів за кермо. Тепер проти нього проводять попереднє розслідування одразу за кількома звинуваченнями”, - пише BILD.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні