У ліфті багатоповерхівки заживо згорів чоловік

0
У ліфті багатоповерхівки заживо згорів чоловік
В одному з багатоквартирних будинків Києва загорівся ліфт на третьому поверсі по вулиці Героїв Дніпра. Людина, яка була всередині, загинула.

Про це повідомляє ДСНС у Києві.

Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління о 23:37. На місце події терміново прибули рятувальники, які під час гасіння пожежі виявили в кабіні ліфта тіло чоловіка.

Завдяки оперативним діям 15 вогнеборців та 4 одиниць пожежно-рятувальної техніки о 00:22 займання було ліквідовано на площі 2 кв. м. Однак попри зусилля рятувальників врятувати життя чоловіка не вдалося.

Внаслідок пожежі обшивка ліфта згоріла повністю, пошкоджено двері ліфта, а також закопчено стелю та коридор з 3 до 9 поверху. Мешканці будинку були евакуйовані та не постраждали.

Причину виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи. Розглядаються різні версії, зокрема, коротке замикання електропроводки або необережне поводження з вогнем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні