Названо єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 5 квітня

0
Названо єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 5 квітня
Обставини нашого життя змінюються постійно: то піднімають нас на вершину успіху, то опускають до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі в будь-який момент.

Про це пише ТСН.

Рак
Раків очікує довгоочікувана зустріч із людиною, з якою вони розлучилися якийсь час тому, але, оскільки їхні почуття так і не охолонули, весь цей час думали про те, як налагодити з нею стосунки. Тепер їм і робити нічого не доведеться — вона з'явиться на їхньому горизонті сама, більше того, мету вони поставлять перед собою таку ж — примирення, і діяти стануть наполегливо і рішуче. Що ж до представників знака, то їм залишиться тільки насолоджуватися ситуацією, що склалася, – приємною для них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні