Як вибрати блендер*

0
0
Як вибрати блендер*
Приготування багатьох страв вимагає подрібнення продукту до консистенції пюре. Головний помічник у цьому -блендер! Це невід'ємний помічник на кухні, який значно спрощує життя кожній господині. Він є дуже корисним пристроєм на сучасній кухні і легко замінює міксер і комбайн, маючи при цьому значно компактніші розміри.

Коли справа доходить до змішування, збивання та приготування пюре, у вас є вибір: використовувати стаціонарний або занурювальний блендер купити, але перед покупкою конкретної моделі необхідно визначитися, як вибрати, виходячи з персональних переваг і цілей, які ви ставите перед приладом.

Існують три основні типи блендерів:

  • ручний або занурювальний,

  • стаціонарний,

  • комбінований.



Ручний або занурювальний блендер



Занурювальний блендер - мініатюрний побутовий прилад з ріжучими лезами, що обертаються, які подрібнюють продукти до однорідної пишної консистенції. Його можна помістити прямо в миску із тістом або фаршем. Звідси і походить назва занурювальної блендер. Тобто той, який пірнає в інгредієнти і вже потім їх подрібнює та змішує. Головне завдання пристрою – перетворити тверду їжу на пюре з легкою однорідною консистенцією.

Серед ключових переваг такого блендера - можливість подрібнювати продукти в будь-якій ємності, будь це каструля чи миска. Також у комплекті з пристроєм зазвичай йдуть різні насадки, що виконують функції міксера та подрібнювача. Завдяки мініатюрним габаритам він потребує мінімум місця для зберігання на вашій кухні.

Стаціонарний блендер



Стаціонарний блендер призначений для більш серйозних завдань. Такий пристрій відмінно впорається з приготуванням смузі, коктейлів, дитячого харчування. При хорошій потужності може навіть колоти лід. Професійні моделі мають програми – готові алгоритми з вивіреними поєднаннями часу роботи та швидкості обертання ножів.

Чаша цього пристрою знаходиться на підставці, внизу якої розташовані ножі. Користувачеві потрібно лише покласти необхідні інгредієнти та натиснути на кнопку, а пристрій самостійно виконає всі необхідні процеси. Також більш дорогі моделі зазвичай мають функцію самоочищення, що значно полегшує експлуатацію. Важливо врахувати, що стаціонарний блендер вимагає більше місця для зберігання та розташування.

Комбінований блендер



Такий пристрій, як комбінований блендер поєднує в собі стаціонарний та занурювальний, маючи різні насадки та функції. Але вартість такого приладу зазвичай вища, тому що за 2 у 1 необхідно платити більше. Важливо прийняти рішення, чи вам потрібні всі функції, які пропонує комбінований блендер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні