Як вибрати хороший блендер для своєї кухні*

0
4
Як вибрати хороший блендер для своєї кухні*
Блендери - техніка начебто проста, але при виборі складно зрозуміти, на що орієнтуватися. Насправді це невеликий та дуже швидкий помічник, який здатний скоротити час на приготування оригінальної страви. Виробники різної побутової техніки пропонують блендери в інтернет-магазині, види яких дуже різноманітні. Ті, хто думають, що блендер – це прилад, який може стати у нагоді тільки для збивання коктейлів або перемелювання чогось у пюре - сильно помиляються. Деякі типи блендерів завдяки спеціальним функціям можуть:

  • шинкувати сир або відварені овочі;

  • подрібнювати горіхи крупно чи до стану крихти, залежно від типу насадки;

  • перетирати овочі та фрукти у пюре, як сирі так і відварені;

  • збивати тісто, коктейлі, креми;

  • перемішувати соуси;

  • готувати супи-пюре;

  • подрібнювати зелень.


І все це лише невелика частина можливостей, які подарує блендер своїм власникам. Взагалом вони поділяються на кілька категорій:

  • Стаціонарний;

  • Занурювальний (ручний);

  • Блендер із функцією пароварки;

  • Міні-блендер.



Стаціонарний блендер



Такий апарат є платформою або основою, на яку встановлюється ємність стаканного типу з вбудованими рухомими ножами внизу. У комплект деяких моделей цього пристрою входять кілька чаш-склянок з різними ножами. Стаціонарний блендер відмінно впорається з подрібненням, змішуванням, збиванням, приготуванням тіста, якщо говорити про пюре, то такий блендер не розрахований на маленькі порції.

Занурювальний блендер



Занурювальні блендери – найрізноманітніша категорія, тут справді є з чого вибрати. Прилад складається з ручки, куди вбудований мотор і насадки-ноги з ножами та дзвоном, що запобігає розбризкуванню. Занурювальний блендер у найпростішій комплектації – це мотор та «нога». Іноді також є склянка для змішування. Найчастіше в комплект входить ще й насадка для збивання. Навіть найпростішим занурювальним блендером можна приготувати все те саме, що й стаціонарним, але в тому посуді, в якому зручно, і без істотних обмежень за обсягом.

Блендер із функцією пароварки



Блендер-пароварка - це пристрій, який здатний впоратися відразу з кількома завданнями. У такому блендері не тільки можна приготувати їжу, адже він здатний й розморожувати, розігрівати та перемелювати будь-які продукти. Приготування на пару вважається найбільш корисним у дитячому харчуванні, тому що продукти не втрачають поживних речовин та вітамінів. Щодо мінусів цього приладу, то це його не компактні розміри та вартість.

Міні-блендер



Компактний, простий у використанні, призначений для приготування невеликих порцій міні-блендер створений спеціально для молодих мам. Але міні-блендер насилу впорається з перемелюванням м'яса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні