Який одяг носити літом, щоб пережити спеку*

0
Який одяг носити літом, щоб пережити спеку*

У літню спеку так хочеться прохолоди, та в умовах міста її важко знайти. Тож важливо правильно підібрати гардероб на літо, в якому ви будете відчувати себе комфортно при будь-яких умовах. Поговоримо далі про базові речі на літо, а також відкриємо кілька секретів, як правильно одягатися у спеку.

Базовий гардероб на літо


Навіть влітку погода примхлива та непередбачувана. Попри спекотні дні, слід подбати, щоб у гардеробі були різні речі:


  • Футболки та топи. Такий верх добре комбінується з будь-яким низом, чи то шорти, чи то спідниця. А також підійде до легких штанів. Краще віддати перевагу речам, які виготовленні з матеріалу, що дихає. Наприклад, льон чи бавовна.
  • Спідниці. Моделі можуть бути різної довжини, головне, щоб вони були із легкого матеріалу. Їх також можна комбінувати з різноманітним верхом та створити образ на день чи вечір.
  • Шорти. Невід’ємна частина у літньому гардеробу. Зручні та стильні шорти будуть доречними як для прогулянок по місту, так і для виїзду на природу.
  • Сукні. Легкі сукні для літа стануть гарним варіантом для будь-якої події. Міді та максі чудово підходять для роботи. А мінісукні можна обрати, плануючи відпочинок та прогулянку.
  • Штани кюлоти. Вільний крій та легкий матеріал — саме те, що підходить на спекотній день. З їх допомогою можна створити цікавий ансамбль, який підкреслить смак.

Окрім всього перерахованого вище, не слід забувати про купальник. Обирайте модель, яка пасує під вашу фігуру та буде комфортною саме для вас.

Як обрати взуття на літній період

Від вибору взуття залежить те, наскільки комфортно ви будете почувати себе весь день. До того ж слід обирати не лише зручне взуття, а й таке, що буде пасувати під образ. Розглянемо основні моделі на літо:

  • Сандалі. Це напевно найбільш популярний варіант на жаркий літній день. Вони відкритті, що дозволяє стопі дихати. А низька хода зменшує навантаження при ходінні. Обираючи, звертайте увагу на матеріал. Взуття з натуральної шкіри більш м'яке, не буде натирати та створювати дискомфорт упродовж дня.
  • Босоніжки, без яких не обійтись улітку. Вони можуть бути на плоскій підошві, маленькому або високому каблуці. При виборі, звертайте увагу, куди плануєте їх взувати. Якщо це довга піша прогулянка, то краще пасуватимуть босоніжки на низькому ході.
  • Кеди та кросівки. Головне, щоб вони були зроблені з матеріалу, що дихає. Таке взуття підходить для прогулянок та подорожей, а також для відпочинку на природі.

Тонкощі вибору одягу, який допоможе пережити спеку

У спекотні літні дні треба більш ретельно підбирати образ. Щоб пережити спеку, дотримуйтесь наступних порад:


  1. Слід обирати одяг світлого кольору. Це пов'язано з тим, що світлі відтінки відбивають промені сонця, а темні, навпаки, притягують. Одяг білого, кремового, жовтого кольору допоможе відбивати тепло та почуватися комфортніше.
  2. Віддайте перевагу натуральному матеріалу, що дихає. Бавовна, ситець та льон підходять на літо краще за інші. На слід купувати синтетику, яка тільки погіршить стан та може викликати подразнення.
  3. Забудьте про одяг, що облягає. На літо краще обрати оверсайз, футболки вільного крою та короткі широкі штани. Це покращить циркуляцію повітря та буде запобігати перегріванню.
  4. В спекотні дні обирайте речі без рукавів. Це дозволить збільшити потік повітря.
  5. Спортивний одяг вироблений з матеріалу, що гарно вбирає вологу. Тому деякі моделі можна сміливо додавати у гардероб на літо.
  6. У спекотні дні джинси стануть не найкращим варіантом. А для тих, хто дуже полюбляє джинс, слід обирати широкі моделі.

При виборі одягу на літо важливо звертати увагу на склад та не забувати обирати модель під ваш тип фігури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні