У Польщі в ДТП загинули двоє українців та білорус

0
У Польщі в ДТП загинули двоє українців та білорус
Двоє громадян України та один білорус загинули в ДТП у варшавському районі Вілянув. Аварія сталася у п’ятницю близько 13:00, 3 травня. Автомобіль BMW, який врізався в дерево, одразу ж спалахнув. На місці події працювали пожежники.

Про це інформує радіо RMF.FM, передає zaxid.net.

Як видно на фото та відео з місця події, аварія трапилась на заокругленій ділянці дороги.

Ще до прибуття пожежної бригади інші водії намагалися боротися з вогнем за допомогою власних автомобільних вогнегасників, але полум'я було занадто сильним. До приїзду пожежників вогонь повністю охопив авто. В BMW перебували двоє українців та один білорус.

«Причиною аварії у Віланові, яка призвела до загибелі трьох людей, стало перевищення швидкості і, як наслідок, втрата керування автомобілем BMW», – повідомив речник Варшавської окружної прокуратури Шимон Банна.

Як інформує варшавський пабік «Міський репортер», перед аварією те саме BMW дрифтувало на паркінгу поблизу місцевого супермаркету. На сторінці у Facebook також опублікували відео з місця ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні