Росія може завдати нового ракетного удару: українців насторожили прогнозом

0
Росія може завдати нового ракетного удару: українців насторожили прогнозом
Незабаром можуть активізуватись ворожі ДРГ, паузи навесні у війні не буде, а нова масована ракетна атака буде тоді, коли росіяни відшукають важливу ціль в Україні.

Про це розповів колишній речник Генштабу ЗСУ, полковник та військовий експерт Владислав Селезньов, пише ТСН.

"Від березня 2014 року це вже одинадцята воєнна весна в Україні. В середині квітня, звісно, почнеться "зеленка", яка буде приховувати дії ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Відповідно, вони значно активізують свою діяльність. Навесні, в період відлиги, польові дороги, поля перетворяться на суцільне болото і в таких умовах активно використовувати важку бронетехніку буде важко", - розповідає Селезньов.

Та додає: "Але, звісно, що це жодним чином не буде заважати бойовій роботі артилерії. Як ворожої, так і артилерії українських сил оборони. Маємо добрі звістки: останні дві доби інтенсивність українського артилерійського вогню значно зросла, отже наші гармаші мають артилерійські боєприпаси. Збільшення рівня втрат ворожих солдат та ворожої техніки є опосередкованим свідченням того, що нам є чим бити ворога і ми активно це використовуємо".

Коли можлива нова масована ракетна атака
"Ворог підступний та адаптивний до умов ведення бойових дій, отже робить все для того, щоб вдарити в той самий момент, коли ми є найбільш вразливими і тоді, коли ми найменш очікуємо такої атаки", - каже Владислав Селезньов.

Та продовжує: "Від практики ракетного та дронового терору ворог навряд чи відмовився. Останнім часом інтенсивність ракетних атак дійсно дещо зменшилась, але такого не можно сказати про дрони. Від останніх постійно потерпає південь нашої країни. Росіяни шукають найбільш ласи для свої ракетників цілі – об’єкти військової інфраструктури, місця зосередження особового складу. Триває накопичення ресурсу, щоб в певний момент, маючи веріфіковану розвідувальну інформацію, вчинити масований ракетний обстріл. Активно використовуючи дрони, ворог намагається вихолостити наші запаси ППО. Для знищення дронів ми іноді змущені використовувати ракетну компоненту".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні