В українському місті росіяни облаштували катівню для місцевих мешканців

0
В українському місті росіяни облаштували катівню для місцевих мешканців
У Бердянську росіяни тероризують населення та облаштували тортури на місці колонії та будівлі поліції. Людей беруть за те, що вони є українцями.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів заступник голови Бердянської районної адміністрації Віктор Дудукалов.

"Росіяни облаштували в Бердянську катівні на місці колонії та будівлі поліції. Людей беруть за те, що вони українці. Застосовуються тортури: електричні удари, побиття, відрізання вух і носів. Це робиться для того, щоб зламати людину фізично і морально. Сотні людей мають наслідки для фізичного і психічного здоров’я. Скільки людей сьогодні закатовано до смерті - невідомо”, - розповів Дудукалов.

За його словами, розшукуються усі люди, які у перші дні окупації виходили на акції протесту.

"В Бердянську достатньо цілей для БПЛА, оскільки Бердянськ для окупантів - тил. Вся сільська місцевість заселена особовим складом. Техніка розташовується на території підприємств чи просто неба на північ від Бердянська. Боєкомплект зберігається в будівлях сільських клубів чи інших подібних. Також є цілі в аеропорту і порту Бердянська”, - зазначив він.

Він додав, що потрапляння за метою позначається на моральному стані окупантів, а місцеве населення бачить, що ЗСУ про них не забувають.

"Порт окупанти використовують як військовий об’єкт. Завозиться зброя. Вивозиться мародерка. Порт перетворений на військову базу. Продовжується примусова паспортизація. Росіяни готуються до виборів Путіна. У людей, які не отримали паспортів, віджимають майно, або позбавляють послуг. Тому отриманий паспорт не є колаборацією - це вимушений крок для виживання”, - зазначив Дудукалов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні