На фронті загинули п'ятеро військових з Волині

0
На фронті загинули п'ятеро військових з Волині
У Рожищенську громаду з зони бойових дій знову надійшла страшна звістка – у бою з російськими загарбниками загинув Герой Іван Іванович Козярчук, 1983 р.н.

Про це повідомили у Рожищенській громаді.

За офіційними даними, солдат Іван Іванович Козярчук загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області 27 грудня 2023 року в результаті мінометного обстрілу.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 2 до 4 січня включно.

Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Про дату та час поховання повідомлять пізніше.

Війна з російськими окупантами знову принесла біль у Любешівську громаду. На Запорізькому напрямку загинув Герой Степан Самолюк.

Герой загинув 31 грудня 2023 року.

Про це повідомили у Любомльській громаді.

Самолюк Степан Самолюк 1977 р.н. був жителем села Бірки. Воїн загинув мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, біля н.п. Мала Токмачка, Запорізької області.



На Запоріжжі, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув Герой з Луцька Олександр Герштанський.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Відомо, що 56-річний Герой був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду командира відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу технічного забезпечення ГМЗ.

«Молодший сержант Герштанський Олександр Олександрович загинув 29 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Оріхів Запорізької області», - інформують у дописі.

У боротьбі за Україну 31 грудня загинув Герой із села Волиця Ковельського району на Волині Василь Васильович Коцюба.

Про це повідомили у Турійській громаді.

Герой був мобілізований 29 липня 2023 року у військову частину А4574. Останній свій бій захисник прийняв на Бахмутському напрямку на Донеччині.

«Низько схиляємо голови у журбі і висловлюємо щире співчуття мамі, братам, рідним, близьким, побратимам», - висловлюють співчуття у громаді.

У звʼязку з трагічною подією у громаді з 2 по 4 січня оголошено триденну жалобу.

Про день поховання буде повідомлено додатково.



31 грудня 2023 року під час лікування помер 59-річний захисник з Волині Юрій Ковальський.

Про це повідомляє Торчинська громада.

Начальник інженерної служби, капітан Ковальський Юрій Адамович, 02.01.1964 року народження - уродженець селища Торчин.

Військовослужбовець призваний на військову службу Тернопільським ОМТЦК СП 30.11.2022 року.

Юрій Адамович довгий час проживав у Торчині. Тут знайшли свій останній спочинок його батьки. Тому рідні виявили бажання, аби військовослужбовець був похований на кладовищі в Торчині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні