На заході України водій вантажівки влетів у цвинтар та пошкодив вісім могил

0
На заході України водій вантажівки влетів у цвинтар та пошкодив вісім могил
У Дунаївцях на Хмельниччині 27-річний водій вантажівки пошкодив на кладовищі вісім могил. Чоловік пояснив, що не врахував габаритів автомобіля, який придбав нещодавно, і випадково наїхав на захоронення.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельниччини.

У четвер, 26 жовтня, до поліції надійшло повідомлення, що в нічний час на Могилівському кладовищі хтось пошкодив цілий ряд пам’ятників. Поліцейські офіцери громади встановили, що до інциденту причетний водій вантажівки. Згодом його розшукали.

«27-річний дунаївчанин тільки придбав транспортний засіб. Він заїхав на територію цвинтаря, проте не врахував габаритів вантажівки та дорожнього покриття. Як наслідок, фургон знесло з ґрунтової дороги на могили. Поки водій намагався виїхати, пошкодив вісім пам’ятників і надмогильних плит», – повідомляє поліція. Після скоєного чоловік нікому не розповів про інцидент і поїхав додому.

Наразі поліція не повідомляє, за якою статтею відкриють кримінальне провадження. Підозри чоловікові поки не вручали.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні