На заході України іноземець, який збив жінку, за кілька годин загинув у ДТП

0
На заході України іноземець, який збив жінку, за кілька годин загинув у ДТП
У вівторок, 17 жовтня, ввечері у Львові сталася подвійна аварія. Спочатку о 21 годині водій-іноземець на «Нісані» збив жінку-пішохода на вулиці Шевченка. Через три години після ДТП чоловіка збив водій іншого авто.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

50-річний іноземець збив 58-річну жінку, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Постраждалу ушпиталили в реанімацію.

Під час оформлення аварії сталася ще одна ДТП. Кермувальник «Хонди» на швидкості збив конуси, які розставили патрульні. Далі горе-водій наїхав на іноземця, який влаштував попередню аварію, збив водія евакуатора та влетів у автомобіль поліції.

Від отриманих травм водій «Нісана» помер, а водія евакуатора доставили до лікарні.

Правоохоронці затримали чоловіка, який перебував за кермом «Хонди». За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні