Українцям розповіли, у якій валюті краще зберігати гроші

1
Українцям розповіли, у якій валюті краще зберігати гроші
Війна спричинила девальвацію гривні. Тож як ніколи актуальне питання у якій валюті варто інвестувати, або ж розміщувати під депозит.

Про це пише 24 канал.

Купувати долар чи євро
Готівковий курс долара наразі знаходиться на одному з найнижчих рівнів за останній час. Своєю чергою євро стабільно зростає.

Фінансові аналітики радять довгострокові інвестиції робити у доларах. Але найбільш вигідним вірогідно буде курс євро, якщо тенденція до девальвації продовжиться.

У якій валюті інвестувати
На думку економічного експерта Олега Пензина, якщо мова йде про короткострокові інвестиції, краще зберігати гривню. Відкривши депозит на 3 місяці, ви уникнете інфляції та збільшите власні ставки.

Своєю чергою, фінансовий аналітик Андрій Шевчишин вважає, що сьогодні покупка долара як ніколи актуальна. Наразі курс значно нижчий, ніж очікується восени. За оцінкою експерта, за декілька місяців долар сягатиме 40 – 41 гривень.

Олександр Охріменко вважає, що варто іти на ризик і інвестувати у євро. Адже це реальна можливість заробити. Цьогоріч зарубіжні фінансові аналітики очікують на девальвацію долара до євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гроші краще всього зберігати в інвестиціях. Наприклад, в надрах нашої землі. Це дуже прибутково! Звісно, перед тим, як починати потрібно знати дуже багато різної інформації, мати спеціальні дозволи і тд. Тут я б порекомендував одну компанію, яка може допомогти вам у цьому, а також прочитати про ГЕО https://geogroup.com.ua/geologo-ekonomichna-oczinka/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні