Ці знаки Зодіаку завжди з'ясовують стосунки

0
Ці знаки Зодіаку завжди з'ясовують стосунки
Астрологія вірить, що різні знаки Зодіаку мають свою "мову кохання", яка не завжди буває очевидною. Є в них і риси, які заважаю стосункам, а іноді й зовсім зводять їх нанівець.

Сварливість – одна з таких особливостей характеру, пише Апостроф.

Овен
Овен – знак вогню, який завжди готовий до битви. Навіть коли вони усвідомлюють, що помиляються, вони прагнутимуть перемогти у суперечці. Вони ніколи не відступають і не хочуть визнавати свою неправоту, і в результаті часто виявляються надто агресивними та войовничими стосовно своїх партнерів.

Близнюки
Близнюки - доброзичливий знак, але якщо кохана людина з ними не на одній хвилі, їхня ввічлива незгода дуже швидко може перерости в бурхливе з'ясування стосунків. Вони можуть почати сварку без причини, щоб підштовхнути себе і партнера, а іноді просто щоб скоротити час.

Лев
Леви люблять драму і будуть шукати способи загострити ситуацію, навіть якщо причин для з'ясування стосунків немає. Коли вони одержують бажаний емоційний відгук, вони дуже швидко заспокоюються.

Діва
Якщо Діви відчувають, що їх не чують, а партнер з ними не погоджується, вони можуть сваритися дуже завзято. Зазвичай, вони відмовляються йти на компроміс, коли виникають розбіжності, і до останнього обстоюють свою правоту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні