Від обігрівального приладу померла двомісячна дитина

0
Від обігрівального приладу померла двомісячна дитина
У Рівненській обласній лікарні померла двомісячна дівчинка після планової операції. За висновками експертизи, смерть дитини настала внаслідок опіків, отриманих від обігрівального приладу. Про похорон дитини, який відбувся у п'ятницю, 16 грудня, повідомила рівненська журналістка Оксана Кравець у Facebook

Інцидент трапився ще у середу, 14 грудня, а сьогодні, 16 грудня, дівчинку поховали. Цього дня поліція повідомила, що відкрила кримінальну справу за фактом смерті дитини.

«Двомісячна Полінка разом з мамою пішли на планову операцію в Рівненську обласну дитячу лікарню (відділення нейрохірургії). Під час операції немовля поклали на столик з підігрівом та спалили шкіру. 45% обпаленого тіла... Дитина згоріла», – повідомила журналістка.

В прес-службі поліції Рівненської поліції уточнили, що мама з двомісячною донькою поступили у лікарню 12 грудня. Дівчинці, у якої була вроджена вада розвитку, провели планову операцію, після якої 14 грудня дитина померла. Про смерть немовляти поліцію повідомили лікарі Рівненської обласної дитячої лікарні.

«Відповідно до лікарського свідоцтва смерть двомісячної дитини настала внаслідок опікового шоку, термічного опіку 45% тіла І-ІІІ ступеня, отриманого внаслідок контакту із обігрівальним приладом у медкзакладі», – зазначають в поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 140 ККУ (неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником). Максимальне покарання, яке загрожує винуватцеві трагедії – три роки тюрми. Наразі розслідування триває, жодних підозр нікому не вручали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні