Куди звертатись українцям, якщо світла немає більше 8 годин

0
Куди звертатись українцям, якщо світла немає більше 8 годин
Ситуація, за якої світла немає більше 8 год., не є нормальною і може свідчити про аварію.

У такому разі необхідно звернутися до відповідних органів для прояснення ситуації. Про це повідомив гендиректор енергокомпанії YASNO Сергій Коваленко в Facebook.

Він зазначив, що такими органами є насамперед ОСББ та ЖЕК.

"Якщо немає світла більше 8 годин, це не нормально. Найімовірніше, у вас локальна аварія. Зверніться до ОСББ/ЖЕК, які мають свої канали спілкування з колегами з ДТЕК "Київські електромережі". Так можете швидко отримати оперативну відповідь", – порадив Коваленко.

Він також пояснив, що загалом складна ситуація з електрикою спричинена комплексом проблем.

"Генерація зростає, але ще не до такого рівня, як була до обстрілів. Але навіть якби вона була повноцінною, її не змогли би передати через пошкодження мереж. Мережі ремонтуються, але це потребує часу", – пояснив гендиректор YASNO.

Коваленко також відповів на питання, чи є світло у "сірій" зоні графіку.

"Так, під час світло-сірої зони, яка в графіку позначає час можливих відключень, світло є. І я впевнений, що завдяки сьогоднішньому зростанню світла стане більше", – сказав він
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні