На війні загинув український режисер. ФОТО

0
На війні загинув український режисер. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув режисер комунального телеканалу Львівської облради «Перший Західний» Василь Яворський, який служив у 103-й бригаді ТРО, пише ZAXID.NET.

«Трагічна звістка з фронту – наш колега, режисер Василь Яворський загинув, як військовий, боєць за справедливість і Герой!», – йдеться у повідомленні ТРК «Перший Західний», поширеному в неділю, 23 жовтня.

44-річний Василь Яворський був співавтором проекту «Історія Героя» на ТРК «Перший Західний». Проект присвячений героям російсько-української війни.

«Він той, хто розповідав про Героїв, а тепер став ним сам. Він назавжди залишиться в наших серцях», – зазначили у ТРК «Перший Західний».

Раніше Василь Яворський працював режисером та оператором на телеканалі «ЗІК», у домедведчуківський період. Після початку повномасштабної війни пішов служити у львівську 103 бригаду територіальної оборони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні