Зарізали 10 людей, ще 15 поранено: що трапилось

0
Зарізали 10 людей, ще 15 поранено: що трапилось
У неділю канадська поліція повідомила, що розшукує двох підозрюваних, які, ймовірно, вбили 10 людей і поранили щонайменше 15 інших у результаті ножових ударів у провінції Саскачеван.

Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Щонайменше 10 людей загинули та ще 15 отримали ножові поранення внаслідок відразу кількох нападів у центральній канадській провінції Саскачеван, повідомила поліція. Нападники втекли, по всій провінції ведеться їхній пошук.

Жертви нападників були виявлені в 13 різних місцях, у тому числі в громаді канадських індіанців крі Джеймс Сміт та селі Велдон.

Поліція назвала імена підозрюваних у нападах - це Демієн Сандерсон, 31 рік, та Майлз Сандерсон, 30 років. Невідомо, чи вони родичі. За заявою поліції, вони озброєні та небезпечні і, як і раніше, перебувають у бігах.

У резервації Джеймс Сміт оголошено надзвичайний стан - цей захід, за заявою влади, є відповіддю на "чисельні вбивства та напади" на членів громади корінних народів Канади в неділю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні