Попередили про ожеледицю: де і коли буде слизько

11
0
Попередили про ожеледицю: де і коли буде слизько
В Україні синоптики попередили про складні погодні умови.

Про це повідомили у ДСНС України в телеграм.

На дорогах більшості областей очікується ожеледиця.

20 грудня вночі та вранці на дорогах більшості регіонів України очікується ожеледиця. Те саме стосується і столиці. Рятувальники попереджають про перший рівень небезпеки.

“Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Водії, дотримуйтесь дистанції та швидкісного режиму”, — наголосили в ДСНС України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!!
Відповісти
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!
Відповісти
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани...
Відповісти
Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!
Відповісти
я президентська клоунячя зеленська гнида трикратно краду пенсії в пенсіонерів ааа! санітари!! тікаю! більше пи*діти не можу!
Відповісти
на всяку в клоуна-ЖИДА зеленського х.йню крадущого пенсії гроші є, а на пенсії підняти всим нема нікуя! це жидівский геноцид над пенсіонерами! чи реально прожити на 2-3тисячі пенсії без субсидії (в яких відмовлено) сплативши всі ком.послуги жкг і на харчі й ліки вже грошей немає!!! ЦЕ НАСТОЯЩИЙ ГЕНОЦИД НАД ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ПРО ЯКИЙ ВСІ МОВЧАТЬ!!!! подавіться продажні уроди вкраденною з наших пенсій тисячею!!!
Відповісти
ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-бандит ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ готується до війни проти трикратно пграбованних пенсіонерів і трудящих Українців!!!!!
Відповісти
А я гівном смердячий зе-мордоратор ПІДОРАСТ ото туйво видаляю всі неугодні моєму підорному зеленському БАНДИТУ-клоуну ги-ги-ги!!!
Відповісти
А-а-а що нам захищати? чужі панські маєтки нечестиво накраденні здирнитством з простих людей? трикратно обкрадені порошенком-зеленським наші мізерні пенсії? робочі місця на панів за мізерні зарплати? Та пішли ви накуй!!!
Відповісти
А я гівном смердячий пес зе-мордоратор ПІДОРАСТ ото туйво видаляю всі неугодні коментарії моєму підорному хаїяїну зеленському БАНДИТУ-клоуну ги-ги-ги!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні