Чому вакциновані заражаються коронавірусом

1
3
Чому вакциновані заражаються коронавірусом
Використовуючи інструменти і програми біоінформатики, дослідники визначили п'ять специфічних мутацій, які набули поширення інфекції Дельта.

Про це повідомляє Грип.

Медичний центр Університету Небраски провів аналіз білкових послідовностей більш ніж 300000 зразків коронавірусу Дельта та Дельта Плюс. Отримані дані дають дослідникам важливі підказки про структурні зміни вірусу і наголошують на необхідності розширення набору інструментів в боротьбі з пандемією.

Ці результати допомагають пояснити, чому так багато людей дали позитивний результат на проби Дельта незважаючи на те, що вони були вакциновані або раніше вже хворіли на коронавірус.

Вчені говорять, що додатковим засобом реагування на пандемію може бути розробка противірусних препаратів, націлених на певні області вірусу, які залишаються незмінними в результаті мутацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тому що ота вакцина проти мутованого вірусу не діє! Треба розробляти вакцину проти мутанта, а ще краще діючі ліки, тому що той "ковід" буде постійний наче грип.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні