--> Українська сім'я виграла у лотерею найдорожчий у світі укол для лікування сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська сім'я виграла у лотерею найдорожчий у світі укол для лікування сина

0
3
Українська сім'я виграла у лотерею найдорожчий у світі укол для лікування сина
Тернополяни виграли у лотерею рятівний препарат Zolgensma для свого сина, який коштує 2,3 мільйона доларів. Ін'єкція допоможе зупинити прогрес спінально-м'язової атрофії Максима Антонишина. Про це пише Суспільне.

Сім'я Максима дізналися про діагноз сина наприкінці 2020 року. Вони їздили на реабілітацію та збирали кошти на лікування. А після Нового року вирішили почати збирати гроші на ін'єкцію Zolgensma. Саме цей препарат є найдорожчим лікарським засобом, він коштує 2,3 мільйона доларів.

У вересні батькам телефоном повідомили про перемогу в лотереї. Ін'єкцію робитимуть у Києві. Зібрані кошти сім'я планує витратити на реабілітацію сина та благодійність.

У хлопчика виявили спинну м’язову атрофію. Це — рідкісна генетична хвороба, яка супроводжується атрофією м’язів. Загалом її виявили у понад 200 дітей в Україні. Одна ін'єкція препаратом Zolgensma дороговартісна, проте дає дитині шанс на життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні