У Луцьку безхатьки тероризують водіїв та вимагають у них гроші

0
3
У Луцьку безхатьки тероризують водіїв та вимагають у них гроші
У Луцьку в паркувальній будці біля закладу "Оболонь" поселилися безхатьки, які вимагають кошти за паркування автомобілів. Про це ІА Конкурент повідомив водій.

Чоловік каже, що безхатьки декілька днів тому вимагали у нього кошти за паркування. Також зазначає, що це непоодинокий випадок.

Раніше уже місцеві жителі скаржилися на цих безхатьків, адже вони шумлять та створюють антисанітарію. Представники пивного закладу кажуть, що спочатку там жила одна старша безпритульна жінка. А пізніше до неї підселилася група чоловіків, які постійного місця проживання, які зловживають алкогольними напоями.

Безхатьки стверджували, що працюють у пивному закладі, але у "Оболоні" це заперечили, зазначивши, що раніше один з цих чоловіків за їхні гроші прибирав територію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні