Лучани заплатили безхатькам, аби ті винесли з підвалу мертвих котів

0
12
Лучани заплатили безхатькам, аби ті винесли з підвалу мертвих котів
Мешканці будинку в Луцьку найняли безхатьків, аби ті винесли з підвалу 200 мішків сміття, серед якого – лахміття, бите скло і навіть мертві коти.

Багатоповерхівка на вулиці Арцеулова, 3 – на балансі ОСББ, тож місцевим мешканцям, серед яких здебільшого пенсіонери, довелося платити гроші безхатькам, аби прибрати підвал від нечистот, пише ІА "Волинські новини".

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 23 вересня, повідомила голова ОСББ «Жасмин», що знаходиться на вулиці Арцеулова, 3, Катерина Двінських.

Як пояснила лучанка, у січні 2019 року мешканці будинку, що на Арцеулова 3, прийняли від житлово-комунального господарства №3 багатоповерхівку із приданим, яке, зі слів очільниці ОСББ, можна охарактеризувати єдиним словом – «жесть».

«Те, що ми прийняли від ЖКГ № 3 – це просто «жесть». Будинок зробив осадку. Труби в підвалі нижче допустимого рівня, тож мережу постійно прориває. Перепрошую, але ми в лайні по саму шию. Щодня до нас приїжджає аварійка. Ми не можемо ні ІТП поставити, ні почистити каналізацію – всі труби забиті. До того ж, у випадку якщо в нас прорве гаряча вода – перекривають 9 будинків, бо на всю багатоповерхівку нема ні заглушки, ні вентиляції.

В нас в трубах тріщини і всі нечистоти ллються в підвал. Більша частина мешканців - пенсіонери. Ми самотужки повигрібали з підвалу 200 мішків сміття, серед якого мертві коти, бите скло тощо. Ми власними коштами наймали безхатьків, бо старші люди не в силах тягати мішки і чистити підвали. Одним словом, у нас – аврал», - звернулася до депутатів жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні