Найдовша і найповільніша погоня тривала шість годин. ВІДЕО

0
2
Найдовша і найповільніша погоня тривала шість годин. ВІДЕО
У Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, відбулася одна з найдовших і повільних погонь в історії, повідомляє NewsYou.

Як правило, все на трасі відбувається швидко - водій на повній швидкості мчить між іншими авто, а поліція намагається його наздогнати. Так, це займає певний час, але жодна погоня не зрівняється з тією, що сталася ввечері 2 лютого.

Співробітники поліції побачили, як водій Chevrolet Malibu ховає невстановлений підозрілий предмет, проїжджаючи повз патруль.

Почалося переслідування так само, як і всі інші - утікач їхав нестабільно, іноді по смузі зустрічного руху, а іноді зі швидкістю понад 140 км/год.
Проїжджаючи по автостраді 110 км/год, підозрюваний зменшив швидкість до приблизно 55, а іноді і нижче 20 км/год.

Така нетипова поведінка втікача створила страшний безлад на дорозі міста, яке й без того славиться своїми довгими пробками. Крім того, деякі екіпажі поліції в процесі гонитви були змушені залишити переслідування, щоб заповнити бензобаки.

Навіть вертольоту телевізійних новин, який у прямому ефірі транслював цю погоню, також довелося приземлитися і заправитися.

На відео з (1:25, 24:53, 46:57, 56:16).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні