У США «сторожовий» півень нікого не підпускає до дверей. ВІДЕО

0
-6
У США «сторожовий» півень нікого не підпускає до дверей. ВІДЕО
Жителі Північної Кароліни Ешлі Тейлор і її чоловік завели сторожового півня на прізвисько Фред. У нього вибуховий характер і загострене почуття власності - непроханим гостям (а іноді навіть і тим, кого чекали) частенько дістається від сердитого півня.

Тейлори живуть у приватному будинку, тому Фред вільно патрулює територію біля будинку своїх господарів. І якщо інші місцеві жителі вже знайомі зі звичками сторожового півня, то постачальникам доводиться тяжко, особливо коли вони приїжджають без попередження, інформують enovosty.com.

Наприклад, ось відео з черговим кур'єром, який спробував залишити посилку біля вхідних дверей будинку. Спершу він намагався домовитися з розлюченим Фредом і навіть підняв руки вгору, щоб птах звернув увагу на його мирні наміри. Фред навіть підпустив доставщика до дверей. Виконавши роботу, бідний кур'єр крикнув «Не круто!» і побіг кудись подалі від будинку Тейлорів, а півень тут же кинувся в погоню.



Тейлори публічно вибачилися перед співробітником служби доставки і сподівалися, що він не ображається на них. Але кур'єра цього вони більше не бачили.

Вибачитися варто і перед листоношею, який приїхав до будинку Тейлорів на автомобілі. Фреду дуже не сподобалося, що йому посигналили і, мабуть, таким чином спробували прогнати. Птах злетів на капот і в помсту почав по ньому топтатися, показуючи, хто тут влада.



Господарям Фреда, мабуть, треба повісити табличку з попередженням про злого сторожового півня, інакше в Північній Кароліні скоро закінчаться листоноші і кур'єри, які захочуть працювати з Тейлором.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні