--> Відому модель, погрожуючи пістолетом, пограбували на заправці. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відому модель, погрожуючи пістолетом, пограбували на заправці. ФОТО

2
-7
Відому модель, погрожуючи пістолетом, пограбували на заправці. ФОТО
Модель Вітні Пейдж в Лас-Вегасі пограбували на заправці під дулом пістолета.

У неї забрали сумку з банківськими картками та встигли використати $1 тис., перш, ніж злодіїв спіймала поліція. Про це пише gazeta.ua.



Вітні Пейдж 26 років. Вона звикла отримувати компліменти щодо свого тіла, і до неї постійно звертаються чоловіки в інтернеті, та в соцмережах.



Наприкінці минулого року вона була на заправці, коли під'їхало авто з трьома чоловіками. Чоловіки пробували заговорити з нею, і настирливо пропонували підвезти. Пейдж відмовилася і пішла всередину магазину на заправці. Коли вийшла і чекала на Uber, то під'їхала та ж машина з тими ж людьми, один вискочив, наставив пістолет, і забрав її сумочку.



Вітні подзвонила в поліцію. Модель заблокувала більшість банківських карт відразу після пограбування, але забула про одну. Із неї чоловіки купили в супермаркеті товарів на $1 тис.



Злодіїв вдалося визначити за відеозаписами з камер відеоспостереження магазину, і наступного дня поліція пішла в один із чоловічих клубів, заарештувала їх, і забрала всі речі Пейдж.



Тепер модель планує купити пістолет для самозахисту і більше не виходить одна, особливо по вечорах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судячи з фото - кончена.
Відповісти
прийняли за шалаву
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні