Відома українська модель потрапила у ДТП

0
Відома українська модель потрапила у ДТП
"Міс Україна Всесвіт-2021" та учасниця шоу "Холостяк-10" Анна Неплях потрапила в серйозну аварію. Про це дівчина повідомила у себе в Instagram та розповіла подробиці ДТП.

Виявилося, що останнім двати тижні вона погано почувається, але через термінові справи, дівчина вирішила їхати на авто з Києва до Дніпра.

"Виїхала трошки пізніше, бо до всього стану додався ще перерваний сон ракетами о 5 ранку", - написала Анна.

Виявилося, що на дорозі дівчина не впоралася з керуванням та врізалася в огорожу.

"Мені залишалося 200 км до Дніпра. Погода супер, а дорога - не завжди. Мені навігатор різко показує поворот праворуч, я не даю раду управлінню і на швидкості врізаюся. Із постраждалих - лише я і моє авто. Авто вдаряється, мене б'є подушка, я бачу, як мене вже люди намагаються витягнути з машини, зі словами: "Швидку? Жива? Води?". У мене забій руки та вдарило сильно по обличчю. Але так все ок" - зазначила Неплях і показала своє обличчя після аварії.

Згодом Анна опублікувала і світлину пошкодженого авто. Проте написала, що це лише залізо, яке можна відремонтувати. Головне - це життя.

"То залізо, дякую, що такою ціною ти зупиняєш мене і даєш шанс. Дякую всім, хто швидко відреагував і запропонував свою допомогу! Ви - моя опора! Таке життя, воно бентежне…Бережіть себе, слухайте свій організм, піклуйтеся про здоров'я і не сідайте за кермо, якщо відчуваєте, що не треба!" - наголосила вона.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні