--> Справа МН17: суд оголосить рішення щодо вимог адвоката росіянина Пулатова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Справа МН17: суд оголосить рішення щодо вимог адвоката росіянина Пулатова

0
-3
Справа МН17: суд оголосить рішення щодо вимог адвоката росіянина Пулатова
У Нідерландах 25 листопада розпочнеться чергове судове засідання у справі про збитий над окупованим Донбасом у 2014 році літак рейсу МН17 "Малазійських авіаліній".

Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Укрінформ.

На цьому засіданні суд має оголосити рішення щодо запитів захисту одного з чотирьох обвинувачених, співробітника ГРУ РФ Олега Пулатова. Засідання розпочнеться о 14:00 за Києвом.

Окрім того, суд заслухав відеозапис зустрічі Пулатова з адвокатами в Росії.

Слухання проходять за відсутності всіх чотирьох обвинувачених: трьох росіян - Олега Пулатова, Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), Сергія Дубинського і українця Леоніда Харченка.

Як повідомлялося, прокуратура Нідерландів під час судових слухань у справі збитого над Донбасом у 2014 році літака MH17 представила запис нових телефонних розмов, які доводять, що лайнер був збитий установкою "Бук", про яку говорили підозрювані.

Нагадаємо, 10 липня стало відомо, що Нідерланди подадуть позов проти Росії до ЄСПЛ через її роль у збитті літака рейсу MH17 над Донбасом у 2014 році.

Цим кроком уряд Нідерландів хоче підтримати окремі скарги родичів загиблих, які вже звернулися до ЄСПЛ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні