Російський блогер помер під час зйомки трюку з туалетним папером для TikTok. ФОТО 18+

0
-4
Російський блогер помер під час зйомки трюку з туалетним папером для TikTok. ФОТО 18+
Блогер з Підмосков'я Степан Морков загинув через невдалий трюк під час зйомки відео для TikTok. Про це 27 квітня повідомив Telegram-канал Mash.

Для ролика 21-річний хлопець заліз на півтораметровий постамент з рулонів туалетного паперу, а його друг Олександр Іванов отримав завдання проїхати крізь цю "гору" на автомобілі ВАЗ.

За задумом, Степан мав приземлиться на землю, але він зачепився за дах машини, кілька разів перекрутився в повітрі і вдарився головою об асфальт.

Зазначається, що хлопець помер на місці від отриманих травм.

Акаунт в TikTok Морков вів під ніком Stepa_zidan. На нього підписані понад 28 тисяч осіб. Найпопулярніше відео Степана, в якому він робить підніжку поліцейському, а потім тікає від гонитви, зібрало 1,2 мільйона переглядів.

Як пише агентство Москва, поліція затримала Іванова, який доводиться загиблому двоюрідним братом, і порушила кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності.

Підозрюваного допитали і відпустили під підписку про невиїзд.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні