У Луцьку смертельна небезпека нависла над головами перехожих. ФОТО

7
-3
У Луцьку смертельна небезпека нависла над головами перехожих. ФОТО
Кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов роками піднімає проблему старих будинків у Луцьку, з яких обвалюється кахель. Таких будівель багато в центрі Луцька.

Так, нещодавно кахель вчергове обвалився у будинку по проспекту Волі, 39, в якому знаходиться стоматполіклініка.



Гуркіт падаючих уламків було чути далеко. Обурені люди повиходили з квартир. З іншого боку будинку, що виходить на центральну частину міста, так само кахель сиплеться прямо на голову перехожих.



У цьому будинку дитяча бібліотека, стоматполіклініка, Ощадбанк, перукарня. Тут завжди людно. Аналогічна проблема з фасадом гімназії № 4 і будинком поруч.

В Україні неодноразово траплялися травматичні та навіть смертельні випадки, коли кахель падав людям на голову. Тому не треба очікувати нещасного випадку, а привести такі будинки до ладу першочергово.

- Це не лише привабливість міста, це безпека людей і зокрема дітей. Цим займусь одразу після виборів, - наголошує кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глазунов не володіє предметом розмови. Кахель - це декоративна плитка для оздоблення печей, камінів, фешенебельних палаців тощо. Кахель акумулює тепло, яке потім повільно віддає його приміщенню, не перегріваючи його. А те, про що йдеться тут, просто оздолювальна керамічна плитка.

Відповісти
Шо кажете? Володіє предметом розмови?) Плитка, кажете?)

КА́ХЛІ, ів, мн. (одн. кахель, хля, чол.; кахля, і, жін.). Керамічні плитки для личкування печей, стін будівель і т. ін

ПЛИТКА, и, жін.

1. Зменш.-пестл. до плита 1, 2. Краєм саду йшла викладена камінними плитками доріжка (Ірина Вільде, Сестри.., 1958, 436); На чавунній плитці кипить мідний чайник (Василь Кучер, Чорноморці, 1956, 497).

2. Невеликий плоский (перев. прямокутний) шматок чого-небудь. Шевченко розклав на постелі малярське приладдя і, як дитина милується своїми іграшками, милувався плитками акварелі.., палітрою, альбомами та сувоями ватману (Зінаїда Тулуб, В степу.., 1964, 245); Плитка шоколаду.

3. Електричний нагрівальний прилад (перев. для приготування їжі) у вигляді невеликої електронопровідної підставки із вмонтованими в неї металевими спіралями (пластинками), що розжарюються від струму. Наша промисловість з кожним роком випускає все більше й більше електроприладів домашнього вжитку:
Відповісти
Вести суперечку з долбодятлами - це те ж, що її вести з табуреткою чи з банкоматом. Кахля з однієї строни глазурована, чим і відрізняється від глиняної плитки, яка падає людям на голову. У Луцьку відсутні будинки, облицьованя кахелем - це дуже дороге задоволення. Можливо, глазунов мріє обкласти кахелем власний будинок на дурняк - це інша справа.
Відповісти
Но коментс. Тільки хіба, хто озвався, той і довбодятл: в очі сци - роса божа)
Відповісти
Те саме на Гордіюк 13А,діти з училища(коледж ЛНТУ) ходять поміж будинками ,а з девятиповерхівки облітає на голову плитка(кахель) і ніхто не звертає уваги до поки не сталося біди!
Відповісти
Зате у нас буде фонтан, алейка для собак у парку та щасливе завтра в раю....
Відповісти
Взагаліто будинком має займатися ЖЕП , чи якась інша керуюча фірма яка за утримання будинку бере щомісяця оплату і враховуючи що будинок великий немалу суму
Але в наших реаліях ремонтами згідно договору ніхто не займається, а наша "беззуба" міська влада немає на отих "утримувачів будинку" жодного впливу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні