--> Дмитро ГЛАЗУНОВ: "Головне - не проспати Луцьк!" - заключне слово кандидата на посаду Луцького міського голови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дмитро ГЛАЗУНОВ: "Головне - не проспати Луцьк!" - заключне слово кандидата на посаду Луцького міського голови

7
0
Дмитро ГЛАЗУНОВ: "Головне - не проспати Луцьк!" - заключне слово кандидата на посаду Луцького міського голови
"Свою виборчу кампанію я завершую словами: головне не проспати Луцьк", - підбиває підсумок кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду" Рідна Волинь" та ВОГО" Волинська обласна лікарняна каса" Дмитро ГЛАЗУНОВ.

Один єдиний шанс у нас не втратити Луцьку статусу обласного центру та "вигребти" із провінції разового відвідування (а такі "дзвіночки" уже є) - це зробити Луцьк потужним туристичним історико-культурним центром України. Усе для цього у нас є, адже ще в середньовіччі з'їзд європейських монархів відбувався саме в Луцьку.

Для цього, щонайперше, потрібно виокремити Старе місто і вдихнути в нього життя нак шталт площі Ринок у Львові. То ж, пропоную:

1. Домовитись із підприємцями та перенести Старий ринок в іншу частину міста, наприклад на вул. Львівську, де була військова частина. А от район ГПЗ - не варіант.

2. Поміняти місцями віійськовий госпіталь та краєзнавчий музей. На вул. Шопена облаштувати Першу міську лікарню (вона була там до 1980 року) з потужним відділенням під госпіталь. Вирішити питання з Міноборони щодо передачі шпиталю громаді.

3. На території нинішнього госпіталю створити краєзнавчий музейний комплекс. Щонайперше, облаштувати велику залу для однієї з найбільш шанованих святинь України - Холмської Чудотворної ікони Богородиці, до якої йдуть тисячі паломників. Звернутись до релігійних ієрархів з проханням визнати цю ікону із тисячолітньою трагічною історією найбільшою реліквією України. Тоді нам і Львів позаздрить!

4. Створити умови для культурного розвитку Старого міста, самореалізації та зайнятості людей, а це - історичні інсценізації, проведення фестивалів, виступів волинських артистів, ярмарки та виставки-продажі виробів наших майстрів та інше.

5. Сюди ж перенести проблемний книжковий магазин "Освіта", відкрити нові старі кафе типу "Лакомка" і "Мрія", які так полюбляли лучани.
Тактику розроблять фахівці і спеціалісти.

За цими рішеннями майбутнє Луцька - робочі місця, доходи в бюджет та ріст рівня життя лучан. Туризм для Луцька - це бюджетний клондайк, за яким в рази більше облаштованих прибудинкових територій, нормальних доріг, спортмайданчиків, фонтанів, сучасного медобладнання, ніж ми сьогодні можемо собі дозволити. Також ми вирішуємо проблему браку ліжкомість та черг на медичні обстеження, вдосконалюємо роботу військового госпіталю для наших захисників.

Хтось скаже: не можна, маячня. Я скажу: не можна красти і брехати, допустити, щоб люди стали жебраками! Для реалізації проекту потрібні розум і рішучість. І, звичайно, Ваша підтримка!

Заради цього проекту варто призупинити всі бюджетні витрати, які можуть зачекати. Завтра зробимо в рази більше. Яким воно буде для Луцька? Бути Луцьку провінційним містечком, чи розвинутим обласним центром вирішувати Вам, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та прямо би сказав_не просрати. Але все йде до того.Нема кого вибрати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вельминешановний невігласе Глазунов, скажу тобі, як людині з цілковитою відсутністю інтелекту і ерудиції), про Львів, який ніби-то має нам "позаздрити". Львів (місто моїх студентських років), - це Париж в Україні. У цьому місті до спадщини ЮНЕСКО віднесено історичний центр Львова, який нараховує понад дві тисячі памяток культури і архітектури!!! Територія Ансамблю складає 120 га, а буферна зона за межею історичного ареалу складає 3000 га. Увесь же Луцьк розміщається на 4200 гектарах. Вловлюєш своїми курячими мізками? Навіть до памятника А. Міцкевичу в кращі (безкоронавірусні) роки, стояли організовані групи туристів по 10-15 груп. А Ратуша, ансамбль площі Ринок, Чорна кам’яниця, Палац Корнякта, колишній домініканський костел, комплекс Успенської церкви, Королівський арсенал, Порохова вежа, Міський арсенал, монастир Бернардинів, Латинська катедра, Собор святого Юра, Костел святої Ельжбети, Залізничний вокзал, Університет Франка, Оперний театр, Театр Марії Заньковецької, Преображенська церква, Вірменська церква, Монастир святого Онуфрія, Церква Святої Параскеви П’ятниці?.. Ти чув про ці шедеври? Куди ти лізеш зі своєю іконою? З чим ти її порівнюєш? Зі своїм розумовим розвитком і агітацією ти наніс цим іконам більше шкоди, ніж усі радянські атеїсти, разом взяті.
Відповісти
Панове! Він або не виліковний, або з нас глузує. В обох випадках зробимо вигляд, що ми його не бачили. Все рівно його не оберуть
Відповісти
Пане...Глазунов. З таким переліком ідуть не в мери а максимум в депутати міської ради. Це не концепція розвитку міста в якісь відокремлені проекти і бажання закрити всі жири соком та угодити усім.
Відповісти
день тиші, а передвиборні матеріали не удалили.
Відповісти
Не видалили.
Відповісти
Як вам результат? Варто було позоритись? )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні