--> Донецькі працівники на Волині кладуть асфальт просто на болото. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Донецькі працівники на Волині кладуть асфальт просто на болото. ВІДЕО

6
5
Донецькі працівники на Волині кладуть асфальт просто на болото. ВІДЕО
Побачили камеру і навтьоки. Такою була реакція працівників, котрі проводять в селі Лище Луцького району ямковий ремонт доріг. Яка фірма латає асфальтне покриття говорити навідріз відмовились. Дехто, як виявилось, взагалі не знає на кого працює. Про це інформує Під Прицілом з посиланням на сюжет "Аверсу".

Коли журналісти ТРК "Аверс" приїхали у село Лище, то зрозуміти хто ремонтує дорогу було неможливо, адже ні на одязі робітників, ні на техніці не було ніяких розпізнавальних знаків. Проте, побачивши знімальну групу, ніхто уже яму не досипав. Усі відразу взяли лопати до рук та почали втікати. В такому поспіху вони навіть забули, на яку фірму працюють.

Як виявилось – це працівники відомої фірми з Донецьким корінням "Данко".

Як уже повідомлялося раніше, у Ківерцівському районі без будь-яких дозвільних документів з'явився асфальто-бетонний завод. Як виявилось, що це швидкими темпами Сєвєродонецький асфальто-бетонний завод відкрив на Волині свою філію. Ні в Тростянецькій громаді чи Ківерцівській РДА посадовці кажуть, що не давали ніяких дозволів на будівництво цього заводу.

Губернатор Волині Юрій Погуляйко тоді теж відхрестився від цієї фірми і сказав, що нічого про це не знає. А вже пізніше він же ж сам виділив заводу більше, ніж 2 га землі.

Згодом фірма "Данко" почала вигравати тендери на будівництво волинських доріг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке ж "покриття" вони наноисли на дорозі від Полонки до дачного масиву "Промінь". І ногою притоптували. Щоправда, ще з-за погоди. Подякуйте погуляйку за цих спеців і їх роботу. Волинь сєпарам похую разом з дорогами.
Відповісти
"Панаєхалі".І свій бардак привезли!
Відповісти
Гнати в шияку їх разом з погуляйком та зелупою !!!!
Відповісти
Вибори на носі, і як завжди перед виборами активно роблять дороги........
Відповісти
ето вам нє мєлочь по карманам тиріть... ЗЕ-ЗЛОДЮГИ У ВСІЙ КРАСІ
Відповісти
Велике будівництво. Немає часу. Петрович кидай асфальт в воду і поїхали на слідуючи й об'єкт. Нам ще замок в оранжевий колір перерашувати. В нас же тепер в великому будівництві і фортеці блін . Де б ще розпиляти кошти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні