Провальна міграційна політика ЄС. Нові подробиці.

0
-6
Провальна  міграційна політика ЄС. Нові подробиці.
В ЄС представили нову систему міграції та притулку

Документ регламентує прийом людей на кордоні, розподіл відповідальності між країнами ЄС і співпраця з країнами, звідки в основному прибувають біженці.

Єврокомісія представила проект Пакту про міграцію та притулок, покликаний послабити навантаження на країни, куди прибуває найбільше число біженців. Пакт був презентований на брифінгу ЄК в середу, 23 вересня.

"Цей пакт створить чесний і обґрунтований баланс між солідарністю і відповідальністю країн-членів. Це прагматичний і реалістичний документ. Він визначає не повинні країни внести свій внесок, а який саме внесок ... ЄС повинен довести, що здатний вирішити міграційний питання в людяний і ефективний спосіб ", - заявила президент ЄК Урсула фон дер Ляйен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні