На полігоні під Рівним змагаються українські танкісти. ФОТО. ВІДЕО

0
6
На полігоні під Рівним змагаються українські танкісти. ФОТО. ВІДЕО
На Рівненському полігоні змагаються танкісти чотирьох оперативних командувань Сухопутних військ ЗСУ. Стартував конкурс 26 серпня, воїни виборюють право змагатися за звання найкращого танкового взводу Збройних сил України.

Змагаються на Рівненському полігоні танкісти у чотирьох номінаціях. Дві з них – "стрільба на дальні відстані" і "тактична підготовка" вже відбулися, - пише Суспільне.

Журі поки не може визначити лідера, – зазначив начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗСУ Анатолій Прошин.

"Зібралися сильніші з сильніших, професіонали, які пройшли АТО, ООС, мають величезний бойовий досвід. Змагання йдуть дуже напружено. Ще буде дві номінації, й у підсумку визначать кращого, який буде брати участь в конкурсі на кращий танковий взвод уже Збройних сил України", – сказав Анатолій Прошин.

Практична складова змагань максимально наближена до реальної бойової обстановки, – додають військові.

Зокрема, танкові екіпажі виконували стрільбу на дальні дистанції з закритих вогневих позицій та на тактичному полі, відпрацьовували елементи танкового бою у наступі і обороні, вражаючи рухомі і нерухомі цілі.

"Це – передача бойового досвіду, спілкування, новації, скажімо так – "хитринки", якими танкісти діляться між собою. Це дуже важливо, тому що ми нарощуємо бойовий досвід, впроваджуємо потім в підрозділах. Такі змагання підвищують кваліфікацію наших солдат, офіцеріва, прапорщиків", – зазначив речник Сухопутних військ.

Змагання триватимуть до 31 серпня. Найкращий взвод, якого визначить журі, отримає перехідний кубок.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні