Волейболісти з Луцька зайняли друге місце на турнірі

0
-4
Волейболісти з Луцька зайняли друге місце на турнірі
Традиційним спрингсуперником перед стартом сезону для луцької жіночої волейбольної команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ» є рівненська «Регіна».

Цьогоріч Рівне також приймало триденний турнір, присвячений пам’яті засновника Міжнародного економіко-гуманітарного університету (МЕГУ) Степана Дем’янчука, – пише Конкурент.

Рівненчанки виставили на змагання два своїх склади. Екзаменаторами місцевих волейболісток виступили луцька «Волинь» та тернопільська «Галичанка».

«Радує, що нам вдалося зберегти усіх основних виконавиць зразка минулого сезону і, нарешті, дочекатися повернення травмованих. Звісно, через коронавірус підготовка до сезону вийшла неповноцінною, тому дуже вдячний організаторам турніру в Рівному за можливість отримати хорошу ігрову практику. Матчі допомогли зрозуміти, над чим слід ретельно попрацювати найближчим часом, що «підтягнути» і на що звернути особливу увагу. Відповідно, не сумніваюся, що протягом сезону з нашою командою доведеться дуже серйозно рахуватися будь-якому супернику. І своїх дівчат завжди націлюю тільки на найвищі результати», – розповів наставник лучанко Богуслав Галицький.

Хоча лідери західноукраїнського волейболу зустрічають досить часто, до цього турніру був прикутий великий інтерес вболівальників. Всі команди за досить тривале міжсезоння серйозно видозмінилися. Рівненчанки запросили до своїх лав багато досвідчених гравців зі всієї України. Від «Регіни» минулого року мало що залишилось. Тернопіль навпаки втрати багато ключових гравців і поки в пошуках адекватної заміни. «Волинь» на 50% омолодила свій склад.

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» - «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - 3:1
«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 3:0
«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 3:0
Таким чином, перше місце у змаганнях виборола основна команда Рівного, а друге – представник Луцька.

«Найбільше задоволений не стільки підсумками турніру, скільки можливістю пограти з гідними суперниками і, так би мовити, перевірити у ділі наше основне поповнення. Перспективи я вбачаю оптимістичні. Поразка від «Галичанки»? Вона також стала дуже корисною, оскільки викрила очевидні недоліки у наших окремих тактичних схемах. А разом із тим – у діях на подачах та прийомах. Що ж, зробимо необхідні висновки», – поділися головний тренер «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» Петро Хілько.

У п’ятницю, 11 вересня, стартував перший тур Суперліги. Лучанки в домашніх стінах грають проти житомирського «Полісся» та тернопільської «Галичанки». Матчі відбуватимуться без глядачів, а пряму трансляцію ігор можна переглянути на сайті Федерації волейболу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні