--> У Луцьку біля школи побили і пограбували чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку біля школи побили і пограбували чоловіка

0
-5
У Луцьку біля школи побили і пограбували чоловіка
Біля школи №19 у Луцьку двоє чоловіків побили іншого та відібрали у нього гроші й телефон.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА «Волинські новини».

5 квітня 2018 року близько 3 години 30 хвилин двоє чоловіків за попередньою змовою вчинили напад на іншого чоловіка на території школи. Вони били його руками та ногами по різних частинах тіла, внаслідок чого чоловік отримав травми різного ступеня важкості: переломи хребців та струс мозку.

Після цього «гопстопники» забрали в побитого 1400 гривень та Iphone 7. Загальна сума збитків – 13 тисяч 775 гривень.

Відзначимо, що обидва обвинувачені свою вину визнали частково, однак, розглянувши докази, вину довели повністю.

Потерпілий розповів, що познайомився з кривдниками у день побиття. Вони домовилися разом провести час та поїхали в «Спортлото» на просп. Соборності. Після цього він обмінявся з ними номерами мобільних телефонів та збирався йти додому. Однак один з чоловіків сказав, що йому погано, та попросив допомогти провести. Тож всі троє через двори пішли в сторону шкіл №10 та №19.

У дворі школи один зі знайомих сказав до нього «розряжайся», натомість інший чоловік наказав віддати гроші та куртку. Після цього вони почали його бити, він передав їм портмоне. З його слів, він дістав телефон та почав телефонувати на останній номер, однак в цей момент йому з рук вибили телефон. Потерпілий втратив свідомість через удар в голову.

Він просив суд призначити обвинуваченим покарання, не пов'язане з реальним позбавленням волі, вказавши, що у нього відсутні будь-які претензії до останніх у зв'язку з повним відшкодуванням завданої шкоди та примиренням, він пробачив їм вчинене.

Один зі свідків розповів, що в нього є офіс на вул. Бандери. 20 квітня 2018 року до нього прийшов один з обвинувачених та здав йому телефон Iphone 7. Телефон був чорного кольору та під паролем. Він його перепрошив та продав через сторінку своєї дівчини в Instagram. Вказав, що обвинувачений повідомив, що він знайшов цей телефон.

Зрештою суд призначив чоловікам покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши його на умовне на три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні