На Закарпатті група підлітків побила 12-річну дівчину

0
-3
На Закарпатті група підлітків побила 12-річну дівчину
На Закарпатті четверо підлітків побили 12-річну дівчину.

Як повідомляє "УНІАН" з посиланням на пресслужбу обласної поліції, вчора працівники Виноградівського відділення поліції отримали заяву від жительки райцентру, яка повідомила, що четверо підлітків побили її доньку. За фактом заподіяння малолітній тілесних ушкоджень розпочали досудове розслідування за ст. 125 Кримінального кодексу ("умисне легке тілесне ушкодження").

"Потерпілій надано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Саме експертам належить встановити ступінь тяжкості заподіяних 12-річній тілесних ушкоджень. Особи кривдників уже встановлені. Це дві 14-річні дівчини та двоє 15-річних хлопців. Їх у присутності батьків опитують поліцейські", - розповіли в поліції.

Зазначається, що правоохоронці з’ясовують обставини інциденту та встановлюють причини такого вчинку підлітків. З дітьми та батьками також працюватимуть ювенальні поліцейські. У справі триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні