Репортаж зсередини: як борються з коронавірусом у Волинській клінічній лікарні. ВІДЕО

0
1
Репортаж зсередини: як борються з коронавірусом у Волинській клінічній лікарні. ВІДЕО
Не лише температурою й ускладненим диханням характерний коронавірус. Окрім симптомів застуди лікарі звертають увагу на діарею і втрату нюху й смаку в пацієнтів.

Про деякі хвороби пацієнти могли й не здогадуватися, але COVID-19 призводить до проявлення симптоматики й у той же час ускладнює наявні патології. Пневмонія теж не схожа на ту, яку лікарі бачили до цього.

Репортаж про боротьбу з коронавірусом у Волинській обласній клінічній лікарні підготував журналіст Андрій Гнатюк.

Загалом цей гібридний вірус провокує цілий ланцюжок недуг, серед яких лікарі почали фіксувати й ознаки психічних.

Стреси ж симптоматику посилюють зі свого боку, і хвороба щосили втягує людину у свій полон. Тому лікарі наголошують – в жодному разі не затягувати, якщо зі здоров’ям не все гаразд, не займатися самолікуванням і фільтрувати інформаційні потоки.

Про пацієнтів з коронавірусом, лікування, особливості хвороби, супутні захворювання та ризики – детальніше у сюжеті Андрія Гнатюка з Волинської обллікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні