На Волині сільрада уклала договір на ремонт будинку культури без тендеру

1
3
На Волині сільрада уклала договір на ремонт будинку культури без тендеру
На Волині розслідують факт можливої розтрати посадовцями 1,7 млн бюджетних коштів.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Ковельська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання посадовцями однієї з сільрад Старовижівського району службовим становищем в інтересах третіх осіб та можливої розтрати 1,7 млн коштів державного бюджету.

Вивчаючи законність використання бюджетних коштів при проведенні будівельних та ремонтних робіт на території Старовижівського району, прокурори з'ясували, що посадові особи сільради у 2019 році в порушення вимог Закону України "Про публічні закупівлі" без проведення процедури відкритих торгів уклали договір підряду на суму майже 1,7 млн грн та в подальшому перерахували підряднику кошти за проведення капітального ремонту будинку культури.

Такими діями чиновників державним інтересам спричинено тяжкі наслідки.

Відтак до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про зловживання посадовцями службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 364 КК України).

Триває досудове розслідування.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які тут тяжкі наслідки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні