Лучанин розповів про те, що відбувається на Новому ринку. ФОТО

10
3
Лучанин розповів про те, що відбувається на Новому ринку. ФОТО
Лучанин Михайло Верпучинський написав суржиком розповідь про те, що відбувається на Новому ринку, куди міська влада Луцька направляє підприємців і людей з Центрального ринку, в базарний день – неділю.

Допис він опублікував у соцмережі.

Подаємо розповідь без змін.

"Рішив я собі, значить, поїхать на Новий ринок, скупитись там по хазяйству, бо ж на тії "Тамитами" грошей ни назбираїш. Тутка на Старому люду тьма, тай думаю, певно на Новому ше луччє, бо ж казали в горсавєті тай по "Послєдніх ізвєстіях" на "Гаверсі" передавали, що нема чо ходить на тамтой Старий – вже біше 200 бізнесменів на Новому і є все, чого душа забажає, навіть справжній італійський кофе варать і мона зразу на місці в туалет сходить і навіть змити, а нє, то уборщіца поможе.

Карочє, приїжаїм. Дівчина відкриває двері машени, а вони закриваються зразу самі, бо ж

Сердитий вітер завива,

Додолу верби гне високі,

Яких довкола тут нема,

бо ж тамтой ринок посеред поля стоїть, а з Гіркої Гірки шей так тягне навозом, що наче я корови пасти приїхав, а не за картопльою. Але заходим за забора, бо ж я віру, шо влада ніколи своїх людей не надуре. Ше й з Європи якісь начальники приїхали казати, шо треба на Новий ринок йти, то я й пішов.

Тому дивимось фоткі і голосуїм, який з 200 бізнесменів вам подобається найбільше", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не буде торгу на тому базарі. Ніхто на край міста в сморід за покупками не поїде. А варшавка буде процвітати, поки ще на неї ніхто лапу не покладе. Бо щось пригадую, що вже такі спроби були.
Відповісти
буде наступною, з нею все простіше, там йде газогін високого тиску - розкопають яму під виглядом ремонту, який триватиме рік чи два, покупці і забудуть туди дорогу. 80% землі під варшавкою - оренда, тобто земля у власності міста. Продуктовий пасаж (не весь) це приватна територія) формула, імідж і будівля критого ринку, все інше - оренда, договір не продовжать от і все.
Відповісти
волiнь 69 , ра..гу..лi
Відповісти
Він клоун, типу йому в тамтамах дорого...
Відповісти
Десь троля пост нарили і закидаєте всякий хлам в новини. Може це фото в понеділок було зроблене, ніхто не задумався?
Відповісти
Ото вже дав статтю. По ходу ти не виїзджав з Камінь-Каширського або Любешівського районів, ще нікуди. Накрутив то накрутив, хіба це суржик, це позор. Ти поїдь до Дніпропетровської чи Полтавської областей нехай люди там тебе навчать суржику. На сході України мешканці дійсно розмовляють мовою суржика, їх мова гарна її приємно слухати. А в тебе якась абракадабра волинська, щей вирвав слова з контексту великого вірша українського поета Т.Г.Шевченка та приліпив. Для чого?
Відповісти
Це точно -поліщук
Відповісти
Ну ясень пень,що Палиця зі своіми нукерами ( муніціпалами) розчищають Старий ринок під новобудови!!
Відповісти
Ну пише людина безграмотно, суть же не в цьому)
Відповісти
А де Ласхар з шаурмою.що за заказуха?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні