У Луцьку збільшать кількість автобусів до Нового ринку

2
1
У Луцьку збільшать кількість автобусів до Нового ринку
13 квітня у Луцькій міській раді відбулася нарада з перевізниками щодо виконання умов договорів на перевезення пасажирів.

Про це на сторінці у facebook повідомив депутат Луцькради від фракції ВО "Свобода" Михайло Щур.

"Сьогодні, взяв участь у робочій нараді з перевізниками щодо виконання умов договорів на перевезення пасажирів.

Під час цієї зустрічі закцентували увагу на кількох типових порушеннях зі сторони перевізників.

Найбільше турбувало питання обігу готівки у міському транспорті Луцька. В результаті, більшість учасників наради, дійшли висновку, що виною обігу готівки, в першу чергу, є бажання водіїв її брати. Часто цьому сприяє й позиція власника, чи керівника автотранспортного підприємства, який заохочує водіїв брати готівку. В той же час, наводився приклад, коли власник підприємства заборонив водіям брати готівку, то 6 водії звільнилися в один день.

Другим типовим порушенням, зі сторони перевізників, відзначено те, що на окремих маршрутах взагалі автобуси вже понад місяць не доїжджають до кінцевої зупинки на маршруті. Піднімалось питання про зміну принципу здійснення оплати послуг перевізників. Тобто, якщо зараз перевізник отримує оплату за пасажира, то обговорювалась можливість переходу на оплату за 1 км. Однак, знову наголошувалось, що міська влада готова розглядати різні варіанти співпраці з перевізниками, аби послуги були якісними, але перевізники та їх водії повинні відмовитись від готівки.

Слід також відмітити, що перевізники, які працюють на міських маршрутах нарікають на несправедливу конкуренцію зі сторони приміських перевізників, які працюють виключно з готівкою, зупиняються на непогоджених зупинках тощо.

На нараді також стало відомо, що найближчим часом буде збільшено кількість автобусів, які курсуватимуть до Нового ринку", - написав депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як платити за проїзд якщо я з іншого міста? Робити картку на один день? Альтернатива якась є, разові квитки чи ще щось?
Відповісти
Сьогодні 16.04 з 9.30 до10.00 на Львівську вулицю з кільця Володимирської проїхала одна 24 десь о 9.45 і о 10 приїхала 12. Про що ви пишете, яке збільшення маршруток до Нового ринку? Їх стало в рази менше вже, зробіть щоб хоча б їздили як пів року назад. Ви б поїздили на маршрутках хоч тиждень то може б зрозуміли хоч на 10% людей простих. А то тільки боретесь з готівкою, яка у нас не відмінена , і я як споживач послуг маю право розраховуватись у спосіб який мені подобається, а не ви придумали. А для контролю прибуткування готівки є касові апарати, за кордоном на коктейлі на пляжі чек дають, то ж непотрібно винаходити велосипед. Чи без Сітікарту схеми непрацюють?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні