На заході України авто збило 8-річну дитину

0
На заході України авто збило 8-річну дитину
У селищі Ясіня на Закарпатті внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 8-річний хлопчик. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

У Рахівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травми різного ступеня важкості отримав 8-річний пішохід.

Деталі аварії
Ввечері у вівторок, 30 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Ясіня трапилася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що 31-річний чоловік, керуючи автомобілем Ленд Ровер, скоїв наїзд на 8-річного хлопчика, який раптово почав перебігати дорогу. Внаслідок аварії дитину із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. Водій на момент аварії був тверезий.

Покарання за вчинену аварію
Транспортний засіб правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик.

"За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України", – розповіли у поліції.

Слідство у справі триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні