Відомий український співак готується до складної операції

0
Відомий український співак готується до складної операції
Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, бізнесвумен, блогерка Катерина Реп'яхова, шокувала новиною про стан здоров'я артиста. Вона повідомила, що її чоловік готується до складної операції на серці.

Про це пише УНІАН.

Через давні проблеми із серцем Віктор Павлік давно потребував операції, але вмовляння дружини на нього не діяли. За словами Реп'яхової, чоловік постійно відмовлявся від будь-якого хірургічного втручання.

Дружина музиканта зізналася, що у Віктора критична ситуація і без операції йому ніяк не обійтися: "У Віктора Павліка критична ситуація, він може померти у будь-який момент".

Катерина повідомила, що лікареві столичної клініки вдалося переконати артиста. Як поділилася Реп'яхова, він зв'язався з Павліком та пояснив, наскільки складне у нього становище.

"Дуже важлива для нас новина: Борис Михайлович вмовив чоловіка на операцію. Віктора Франковича самі знайшли з лікарні люди і вмовили. Мене він не слухав. Слава Богу за цих людей", - написала Катерина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні