У селищі на Волині заборонили бронювати місце на кладовищі, бо хоронять абиде

0
-3
У селищі на Волині заборонили бронювати місце на кладовищі, бо хоронять абиде
У селищі на Волині заборонили резервувати місця для поховання на новому кладовищі.

Про це йдеться на сайті Шацької об'єднаної територіальної громади.

Питання щодо утримання, функціонування та дотримання порядку на кладовищах селища розглядалось на робочій зустрічі секретаря селищної ради Людмили Цевух з представниками духовенства селища та начальником КП «Будинкоуправління».

За результатами зустрічі було прийнято рішення щодо заборони резервування місць для поховання на новому кладовищі селища. Адже існують масові випадки встановлення лавочок на вільних місцях, відведених для захоронення, хаотичного поховання без дотримання відстані між рядами та ділянками поховань в ряду.

На сайті пишуть, що на старому кладовищі часто виникають проблемні питання щодо захоронення на стежках як посеред кладовища, так і під огорожею, що категорично забороняється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні