З’явилося відео можливого потрапляння ракети в авіалайнер МАУ – Bellingcat. ВІДЕО

1
-4
З’явилося відео можливого потрапляння ракети в авіалайнер МАУ – Bellingcat. ВІДЕО
З’явилося відео, яке ймовірно показує потрапляння ракети в літак МАУ, який зазнав аварії у місті Тереран.

Дослідницька пошукова мережа Bellingcat оприлюднила на своїй сторінці у Twitter відео, яке ймовірно показує потрапляння ракети в український літак компанії МАУ під Тегераном, - пишуть "Факти".

Зазначається, що розслідувачі Bellingcat перевіряють інформацію.

– Ми аналізуємо це нове відео, яке нібито показує вибух у повітрі. За нашою початковою оцінкою, відео показує багатоквартирний будинок в західному Паранде в Ірані, — повідомили в Bellingcat.

У той же час газета The New York Times підтвердила, що на цьому відео іранська ракета потрапляє в літак над Парандом, недалеко від аеропорту Тегерана, де український авіалайнер перестав передавати свій сигнал перед тим, як він розбився.




ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Є докази, що літак МАУ збили ракетою земля-повітря, – прем’єр Канади Джастін Трюдо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна я спитаю дуже просто: як часто ви пізньої ночі знімаєте небо на камеру саме в тому напрямку, де щось має статися? Якщо на відео дійсно вбивство наших громадян, то всі відповідні структури держави Україна негайно повинні розпочати найактивніші дії з розслідування вбивства та покарання винних. Де б вони не засіли - Вашінгтоні. Кркмлі чи Ієрусалимі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні