Різдвяний подарунок: квартиру голови Ковельського суду виключили з числа службових

0
3
Різдвяний подарунок: квартиру голови Ковельського суду виключили з числа службових
Виконком Ковельської міської ради має виключити квартиру голови суду з числа службових.

Про це пише "Район. Ковель".

Справжнім різдвяним подарунком для голови Ковельського міськрайонного суду В’ячеслава Лесика від міської влади можна вважати виключення його квартири з числа службових. Відповідний проєкт рішення, який опубліковано на сайті Ковельської міської ради, виконком розгляне на своєму засіданні вже у найближчий четвер, 9 січня.

Ордер на службову квартиру В’ячеслав Олександрович отримав від виконкому 11 жовтня 2018 року. У цьому рішенні вказано, що сім’я голови суду, в складі трьох осіб (він, дружина та син), проживає у Ковелі в гуртожитку, а квартиру йому надають двокімнатну, загальною площею 44,3 квадратних метрів.

У декларації В’ячеслава Лесика про доходи, яка подали 25 березня 2019 року, зареєстроване місце його проживання – місто Ковель, а фактичне місце проживання – селище міського типу Ратне. Серед об’єктів нерухомості він володіє лише житловим будинком (площею 142,10 квадратних метрів) та земельною ділянкою (1800 кв. м) у Ратному. Ковельська квартира в одній із багатоповерхівок на вулиці Грушевського теж зазначена у декларації, але як службова.

Дружина Ніна Лесик має земельні ділянки в селах Дубове Ковельського району (1200 кв. м) та Броди Ратнівського району (2488 кв. м), а також садовий (дачний) будинок у Бродах. Немає голова суду ні транспортних засобів, ні цінних паперів, ані банківських вкладів. Зарплата голови суду становила 473 716 гривень (в середньому за місяць – 39 476 гривень).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні